Ledelsen

Jens Otto Tram er administrerende direktør i Executive Partner.

Jens udfører rekrutteringsopgaver på alle niveauer for såvel det offentlige som private samt for internationale klienter.

Jens har mere end 10 år´s erfaring i rekrutteringsbranchen.

Før Jens kom til Executive Partner var han ansvarlig for og associeret partner med to store internationale rekrutteringsvirksomheder.

Tidligere har Jens Otto Tram haft ledende stillinger i forsvaret samt inden for salg, marketing og generel ledelse i store og mellemstore internationale virksomheder.

Jens repræsenterer 30 års erhvervserfaring fra forskellige stillinger i danske som multinationale selskaber. I både Search & Selection har Jens et særdeles stærk netværk – nationalt som internationalt – og han er en meget erfaren Headhunter med store anerkendte resultater på alle organisatoriske niveauer.

Jens har en længerevarende uddannelse fra Søværnet og har undervist på mange af forsvaret skoler. Derudover har Jens flere eksamener i salg, marketing og HR udvikling samt har LIF eksamen.

Jens Otto Tram´s kernekompetencer er:

Financial Services
Commercial Finance / Insurance
Global Technology
Professional & IT Services / Communications / Internet & Internet Services
Life Sciences & Healthcare
Pharmaceuticals, Biotechnology, Animal Health / Distribution, Medical Devices & Supplies / Healthcare Providers / Health Information Products & Services
Industrial
Chemical / Defence / Transport / Manufacturing / Packaging & Forest Products
Specialty
Sales / Marketing / Human Resources / Generalist

Om mig

Mobil: +45 51 51 74 82 Kontor: +45 70 26 14 60 Fax: +45 43 43 45 00 E-mail: jot@executivepartner.dk