KEY ACCOUNT COORDINATOR

Kunne du tænke dig at være en del af en succesfuld international  virksomhed i rivende udvikling?

Så har vi et job til dig i Mitsubishi Forklift Trucks

JOBBET:

 • Key Account Manageren og salgsledelsen en nøgleposition med ansvaret for udvalgte kunder og interne projekter.
 • Du fungerer som teamets blæksprutte og er bindeleddet til alle afdelinger. Du er problemløseren, som tager sig af de udfordringer der kan være undervejs.
 • Du er klar på en dagligdag med mange forskellig artede opgaver, fra kommunikation med kunder, beregninger af business cases samt planlægning og projekt koordinering.
 • Du er i tæt dialog med kunder og kollegaer, også via deltagelse i kundebesøg.
 • Opfølgning på igangværende kundeprojekter, hvor du er med til at sikre en god kundeservice.
 • Du bliver en del af et dynamisk og kompetent team, og du får en stor intern og ekstern berøringsflade med såvel nationale som internationale kunder.

VI FORVENTER AT:

 • Der stilles ingen direkte eller specifikke krav til din uddannelse, men det er en fordel hvis du har en  HA (Bachelor) eller lignende uddannelse men det er ikke et krav. Vigtigst er at du har lyst til at udvikle dig.
 • Du har åbenlyse stærke analytiske og kommunikative evner, er struktureret og har et godt overblik.
 • Du går efter bolden med et højt energiniveau og trives i et job med mange forskelligartede og udfordrende opgaver, hvor du selv har ansvaret for at prioritere.
 • Du kan lide at være problemløseren og arbejde selvstændigt med udfordringer.
 • Du er proaktiv, opsøgende, udadvendt, tålmodig og vedholdende og evner at tage det lange seje træk.
 • Du er god til at kommunikere og formulere dig i skrift og tale på dansk og engelsk samt en rutineret bruger af Office pakken.
 • Du trives godt med at arbejde både selvstændigt og i teams. Du er god til at støtte op om og hjælpe dine kollegaer med opgaver, når der er behov for det.
 • I øvrigt forventes det at du kan imødekomme de krav, der stilles i en moderne tænkende organisation.

VI TILBYDER:

Et virkelig attraktivt job i en spændende virksomhed med faglige og personlige udviklingsmuligheder og hvor du selv er med til at forme din hverdag. Her er aldrig langt fra ledelsen til den enkelte medarbejder. Lønnen forhandles individuelt på et attraktivt niveau med udgangspunkt i din uddannelse og erfaring. 

ANSØGNING:

Executive Partner forestår ansættelsen, hvorfor du bedes fremsende din ansøgning og CV elektronisk, mærket KACMS -2022 til jot@executivepartner.dk. Du kan få yderligere information ved at kontakte Jens Otto Tram på mobile + 45 51 51 74 82. Ansøgningen skal være os i hænde snarest.  Alle henvendelser behandles fortroligt.

VIRKSOMHEDEN:

Mitsubishi Forklift Truck – Logisnext Denmark A/S er mere end blot en totalleverandør af gaffeltrucks, lagerudstyr og logistikløsninger. Der skabes værdi gennem en integreret proces, der indeholder de kendte områder inden for salg, service og leje af alt udstyr, og kombinerer dette med deres procesviden og IT-løsninger, som åbner muligheden for en fortløbende reduktion af omkostninger og øget produktivitet i forbindelse med deres kunders intralogistiske drift. Kort og godt ”Caring & Daring”. Caring & Daring er indlejret i virksomhedens DNA, og er begrebet for den fælles vision, som de alle sammen har om at yde den bedste og mest værdifulde service over for deres kunder, så de får størst muligt udbytte af samarbejdet. Mitsubishi Forklift Truck – Logisnext Denmark A/ er et samlet team på over 100 medarbejdere, heraf mere end 55 kørende teknikere, der hver dag ønsker at forbedre forholdene for deres mere end 3.500 kunder, samt udføre service på mere end 12.000 maskiner. Hovedkontoret ligger i Greve og med kontorfaciliteter i Vejle.