COO/OPERATIONEL MANAGER – BESAT

[et_pb_section][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text]

 

 • Faglige udfordringer
 • Karrierestilling
 • En af Danmarks førende arkitektvirksomheder

Jobbet

Som COO/Operationel manager for Mangor & Nagel, et af danmarks førende arkitektvirksomheder, får du et spændende og ansvarsfuldt job med store faglige og personlige udfordringer.

 • Ansvar for implementering -og time-sagsstyring af alle planlagte og budgetterede projekter i styringssystemet Autopilot (AP).
 • Ansvar for ajourføring og optimering af forretningsgange herunder interne som eksterne administrative processer, effektiv styring og planlægning af kontrakter og tillægsaftaler, ansvar for månedlige faktureringer.
 • Tæt og koordinerende samarbejde med virksomhedens øvrige afdelinger samt herunder assistere de projektansvarlige med forhandling og udarbejdelse af kontrakter.
 • Medbestemmende for virksomhedens forretningsudvikling, drift og fremtidige strategi i overensstemmelse med den aftalte vækst, strategi og mål.
 • Du bliver en del af ledelsen med løbende rapportering af relevante forhold til den adm. Direktør.

Om dig

Den ideelle kandidat har nogle års brancheerfaring fra en projektorienteret -eller lignende virksomhed, er selvstændig, forretnings- og resultatorienteret og besidder et stort drive og personlighed.

 • Du har kendskab til byggeprojekters projektering- og udførelsesfaser, er arkitektonisk og administrativ stærk med god økonomiforståelse, Excel bruger og gode engelskkundskaber.
 • Du er forhandlingsvant på et højere niveau, dedikeret, arbejder med et godt overblik, visionær, evner at se og udnytte muligheder samt sætte spørgsmålstegn ved tingene på en konstruktiv måde.
 • Du har en vedholdende arbejdsstil med evne til at tage det lange seje træk sideløbende med, at der skabes resultater i hverdagen.
 • Du går forrest, er en inspirerende leder og vant til med den rette dynamik at være den drivende kraft og den der ”spiller bolden”.
 • Det er vigtigt, at du er “hands-on” og klar til selvstændigt at løse driftsopgaver.
 • Du har en uformel omgangsform der giver plads til det kreative menneske og er en god kommunikator.

Du tilbydes

Et virkelig attraktivt job i en spændende virksomhed med gode faglige og personlige udfordringer, hvor du selv former din hverdag. Lønnen forhandles på et attraktivt niveau med udgangspunkt i din uddannelse og erfaring.

Ansøgning

Du bedes fremsende din ansøgning og cv elektronisk, mærket MNCOO – 2020 til jot@executivepartner.dk. Du kan få yderligere oplysninger ved at kontakte Jens Otto Tram, Executive Partner på mobil + 45 51 51 74 82. Ansøgningen skal være os i hænde snarest mulig dog senest 16 maj.2020. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Om Virksomheden

MANGOR & NAGEL:

Mangor & Nagel er et prisbelønnet dansk arkitektfirma med base i København, Frederikssund og Roskilde. Mangor & Nagel blev grundlagt i 1948 og beskæftiger i dag 90 engagerede og dygtige kollegaer bestående af arkitekter, landskabsarkitekter, bygningskonstruktører og administrativt personale. Mangor & Nagel yder rådgivning inden for bygherrerådgivning, koncept- og idéudvikling, design, projektering, byggeledelse og landskab.


FORNYENDE ARKITEKTUR MED AFSÆT I TRADITIONERNE:

Mangor & Nagel arbejder mod et ideal om en lødig arkitektur, der med afsæt i traditionen og i dialog med sin kontekst kan forny og udvikle bygningskunsten. Mangor & Nagels arv er den solide lokale byggeskik og de gode håndværksmæssige traditioner. Målet er at fortolke og forny dette i samspil med globale strømninger. Mangor & Nagel skaber helheder, hvor program, byggeøkonomi og global ansvarlighed går hånd i hånd, målrettet på at integrere social, økonomisk og miljømæssig bæredygtighed som et centralt afsæt i alle typer af opgaver.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]