Virksomheden

Executive Partner finder bestyrelsesmedlemmer, direktører, ledere og specialister til det offentlige og private erhvervsliv i Danmark samt internationalt. Vi er medlem af en større international organiation af headhuntere som gør os i stand til at servicere vore klienter på kontinenterne Europa, Asien, Nord- og Sydamerika.

Vi er stærkt forankret i netværk med virksomheder og kandidater, som vi binder sammen i nye løsninger. Vi løser opgaver inden for alle erhverv og det offentlige og er dermed ikke låst af en snæver kundekreds. Vi er åbne og uhøjtidelige i vores omgang med mennesker og vi trives med en travl hverdag

Jobbet

Chefkonsulenten er ansvarlig for hele processen fra salg af løsninger til klienterne over "Search & Selection" til den rette kandidat er fundet. Der bliver tale om en grundig uddannelse i vores koncepter og individuel hjælp hvor det behøves, men det er en selvstændig stilling, der giver mulighed for en høj indtægt for den rette person.

Personen

Den person som vi søger, er en moden mand/kvinde med erfaring fra erhvervslivet, f.eks. opbygget gennem forskellige stillinger med ledelseserfaring. Personen er i besiddelse af et stort netværk, er selvstarter og som trives med at arbejde på egen hånd, er målrettet og respekterer deadlines. Det er vigtigt at den rette person befinder sig godt med personligt opsøgende salg. Det er forventeligt at personen har gode kommunikationsevner, er fleksibel, seriøs og empatisk.