Mennesket i centrum

Vi er en international velkonsolideret konsulentvirksomhed med speciale i rekruttering og headhunting af bestyrelsesmedlemmer, direktører, ledere, funktionærer med eller uden ledelsesansvar samt specialister til det offentlige- eller private erhversliv.

Vi er medlem af et internationalt netværk som gør os i stand til at servicere vore klienter på kontinenterne Europa, Asien, Nord- og Sydamerika. Vi er stærkt forankret i netværk med virksomheder og kandidater, som vi binder sammen i nye løsninger.

Vi løser opgaver inden for alle erhverv og er dermed ikke låst af en snæver kundekreds. Sidst men ikke mindst. Vi er åbne og uhøjtidelige i vores omgang med vores klienter og kandidater og vi trives bedst med en travl hverdag.

Konsulenter

Konsulenterne har med succes gennem flere år arbejdet med HR og har lang erfaring med search og selecion.

Job hos os

Executive Partner finder bestyrelsesmedlemm-er, direktører, ledere og specialister til det offentlige og private erhvervsliv i Danmark samt internationalt.

Interview og vurdering af kandidaten i henhold til specifikationerne.
Vi identificerer og attraherer kvalificerede kandidater.
Profil og analyse af virksomhed, stilling og kandidat

Klientens bedste sparringspartner
Executive partner sætter nye standarder for rekrutteringsprocessen og levere de bedste ydelser af høj

Loyalitet, ansvarlighed og åbenhed i alle samarbejdets faser både med klient og kandidat

Executive Partner finder bestyrelsesmedlemmer, direktører, ledere og specialister til det offentlige og private erhversliv i danmark samt internationalt.
Vi er stærkt forankret i netværk med virksomheder og kandidater, som vi binder sammen i nye løsninger.