PROJEKTCHEF

mn-logo

PROJEKTCHEF - MANGOR & NAGEL A/S

 • Faglige udfordringer
 • Karrierestilling
 • En af Danmarks førende arkitektvirksomheder

JOBBET:

Som operationel og udførende Projektchef hos Mangor & Nagel, et af Danmarks førende arkitektvirksomheder, får du et spændende og ansvarsfuldt job med store faglige og personlige udfordringer.

 • Din vigtigste funktion er at støtte organisationen i at drive sunde projekter set ud fra et ledelsesperspektiv med særlig fokus på økonomi- og risikostyring.
 • Du skal skabe merforretning via bidrag til professionel og tryg økonomisk styring gennem dine udarbejdede aftaler der sikrer at projekterne er på plads.
 • Samarbejde med COO omkring implementering af alle planlagte og budgetterede projekter i styringssystemet Autopilot (AP).
 • Medansvar for ajourføring og optimering af forretningsgange herunder interne som eksterne administrative processer, effektiv styring og planlægning af kontrakter og tillægsaftaler, ansvar for månedlige faktureringer samt bistå kollegaer med support omkring timeregistreringer mv.
 • Bistå i konkurrencer med strategiske økonomiske forhandlinger samt skabe økonomisk tryghed for kunderne igennem hele projektet.
 • Tæt koordinerende og opfølgende samarbejde med virksomhedens øvrige afdelinger/teams samt herunder assistere de projektansvarlige med forhandling og udarbejdelse af kontrakter.

Du bliver en del af ledelsesgruppen med løbende rapportering af relevante forhold til den adm. Direktør.

OM DIG:

Den ideelle kandidat har nogle års brancheerfaring fra en projektorienteret -eller lignende virksomhed, er

selvstændig, forretnings- og resultatorienteret og besidder et stort drive og personlighed.

 • Du har kendskab til byggeprojekters projekterings- og udførelsesfaser, er administrativ stærk med god økonomiforståelse, Excel bruger og gode engelskkundskaber.
 • Du er forhandlingsvant på et højere niveau, dedikeret, arbejder med et godt overblik, visionær, evner at se og udnytte muligheder samt sætte spørgsmålstegn ved tingene på en konstruktiv måde.
 • Du har en vedholdende arbejdsstil med evne til at tage det lange seje træk sideløbende med, at der skabes resultater i hverdagen.
 • Det er vigtigt, at du er “Hands-on” og klar til selvstændigt at løse driftsopgaver.
 • Kendskab til Autopilot er en fordel men ikke et krav.
 • Du har en uformel omgangsform der giver plads til det kreative menneske og er en god kommunikator.

DU TILBYDES:

Et virkelig attraktivt job i en spændende virksomhed med gode faglige og personlige udfordringer, hvor

du selv former din hverdag. Lønnen forhandles på et attraktivt niveau med udgangspunkt i din uddannelse og erfaring.

MANGOR & NAGEL: Mangor & Nagel er et prisbelønnet dansk arkitektfirma med base i København, Frederikssund og Roskilde. Mangor & Nagel blev grundlagt i 1948 og beskæftiger i dag 120 engagerede og dygtige kollegaer bestående af arkitekter, landskabsarkitekter, bygningskonstruktører og administrativt personale. Mangor & Nagel yder rådgivning inden for bygherrerådgivning, koncept- og idéudvikling, design, projektering, byggeledelse og landskab.

 

FORNYENDE ARKITEKTUR MED AFSÆT I TRADITIONERNE: Mangor & Nagel arbejder mod et ideal om en lødig arkitektur, der med afsæt i traditionen og i dialog med sin kontekst kan forny og udvikle bygningskunsten. Mangor & Nagels arv er den solide lokale byggeskik og de gode håndværksmæssige traditioner. Målet er at fortolke og forny dette i samspil med globale strømninger. Mangor & Nagel skaber helheder, hvor program, byggeøkonomi og global ansvarlighed går hånd i hånd, målrettet på at integrere social, økonomisk og miljømæssig bæredygtighed som et centralt afsæt i alle typer af opgaver.

ANSØGNING:

Du bedes fremsende din ansøgning og cv elektronisk, mærket MNPRO – 2021 til jot@executivepartner.dk. Du kan få yderligere oplysninger ved at kontakte Jens Otto Tram, Executive Partner på mobil + 45 51 51 74 82. Ansøgningen skal være os i hænde snarest mulig. Alle henvendelser behandles fortroligt.