PROJEKTLEDER TIL ALMENNYTTIG BOLIGBYGGERI

Til det almennyttige boligbyggeri for en af Danmarks førende arkitektvirksomheder

JOBBET:

Kunne du tænke dig at være med til at bygge spændende og prestigefyldte almennyttige boligbyggerier med en af Danmarks førende arkitektvirksomheder? Så er det ledige job som Projektleder/Arkitekt hos Mangor & Nagel måske noget for dig.

Dine opgaver:

 • Primær kundekontakt til Mangor & Nagels nøglekunder indenfor almennyttig boligbyggeri.
 • Projektledelse i større renoveringsopgaver samt almennyttigt boligbyggeri og nybyggeri.
 • Byggeriets regler og vejledninger, herunder bygningsreglement, SBi-vejledninger, BygErfa og lign., samt byggeriets sædvanlige faser og arkitektydelser jf. YBL18, håndtering af projektweb, fx Dalux, iBinder, Byggeweb m.fl.,
 • Projektansvarlig for forhandling, udarbejdelse og indgåelse af kontrakter på egne opgaver.
 • Teambaseret arbejde i projektgrupper på typisk 2-6 personer,

DIG:

Den ideelle kandidat har en arkitektbaggrund med flere års brancheerfaring med projektledelse af større almennyttige byggeprojekter eventuelt som bygherre.

 • Du har erfaring med byggeriets projekterings- og udførelsesfaser, dets regler og love, administrativ stærk med en god økonomiforståelse.
 • Har medvirket i hovedprojektering af flere større projekter og yder primære assistance ved hjælp af systematik og overblik over projektets detaljer og enkeltdele,
 • Kommunikerer ubesværet med myndigheder, ingeniører, bygherre, brugere og rådgiverteamets øvrige parter –
 • Har en forståelse for og kan se en sammenhæng mellem projektmaterialet og dets anvendelse på byggepladsen.
 • Du har en uformel omgangsform, er en god kommunikator og arbejder med et godt overblik.
 • Behersker dansk i skrift og tale,

DU TILBYDES:

Et virkelig attraktivt job i en spændende virksomhed med faglige udfordringer og personlige udviklingsmuligheder, hvor du selv er med til at forme din arbejdsdag. Du bliver en del af en succes- og fremgangsrig arkitektvirksomhed. Vi har et konstant fokus på at tilvejebringe det bedst mulige arbejdsmiljø – og der er aldrig langt mellem ledelsen og den enkelte medarbejder. Lønnen forhandles på et attraktivt niveau med udgangspunkt i din uddannelse og erfaring.

ANSØGNING:

Du bedes fremsende din ansøgning og cv elektronisk, mærket PLMN-2022 til jot@executivepartner.dk. Du kan få yderligere oplysninger ved at kontakte Jens Otto Tram, Executive Partner på mobil + 45 51 51 74 82. Ansøgningen skal være os i hænde snarest mulig. Alle henvendelser behandles fortroligt.

MANGOR & NAGEL:

Mangor & Nagel er et prisbelønnet dansk arkitektfirma med base i København, Frederikssund og Roskilde. Mangor & Nagel blev grundlagt i 1948 og beskæftiger i dag 120 engagerede og dygtige kollegaer bestående af arkitekter, landskabsarkitekter, bygningskonstruktører og administrativt personale. Mangor & Nagel yder rådgivning inden for bygherrerådgivning, koncept- og idéudvikling, design, byplanlægning, projektering, landskab og byggeledelse.

FORNYENDE ARKITEKTUR MED AFSÆT I TRADITIONERNE:

Mangor & Nagel arbejder mod et ideal om en lødig arkitektur, der med afsæt i traditionen og i dialog med sin kontekst kan forny og udvikle bygningskunsten. Mangor & Nagels arv er den solide lokale byggeskik og de gode håndværksmæssige traditioner. Målet er at fortolke og forny dette i samspil med globale strømninger. Mangor & Nagel skaber helheder, hvor program, byggeøkonomi og global ansvarlighed går hånd i hånd, målrettet på at integrere social, økonomisk og miljømæssig bæredygtighed som et centralt afsæt i alle typer af opgaver.