ERFAREN LANDSSKABSARKITEKT

Er du Landskabsarkitekt med drømmen om høj faglighed og effekt af dit faglige virke, så har vi et job i en af Skandinaviens mest betydningsfulde arkitektvirksomheder

JOBBET: Kunne du tænke dig et job som Landskabsarkitekt/Projektleder hvor landskabsarkitektur, byplanlægning, bæredygtighed, klimatilpasning og prestigefyldte projekter er i fokus? Så er det ledige job i PLAN+LANDSKAB, Mangor & Nagel – en del af AART måske noget for dig.

  • Du bliver en del af et dedikeret team i PLAN+LANDSKAB på kontoret i Frederikssund som løser spændende projekter på et højt fagligt niveau.
  • Hverdagen er varieret med fokus på mange kundesegmenter, forståelse for konteksten, den lokale forankring og forståelse for konteksten, dens betingelser og potentialer.
  • En af dine vigtigste opgaver bliver at skabe effekt af projekterne, projektere, afklare myndighedsforhold samt føre tilsyn og opfølgning i tæt samarbejde med øvrige rådgivere og bygherrer.
  • Du vil indgå i et tæt og koordinerende samarbejde med kollegaer der samarbejder i en professionel og kollegial atmosfære.

OM DIG:  Den ideelle kandidat har landskabsarkitekt/arkitekt baggrund med flere års erfaring samt faglig fokus på landskab, byplanlægning, design, bæredygtighed, klimatilpasning og økonomiforståelse.

  • Du er i stand til at italesætte såvel arkitektur som landskabsarkitektur, har erfaring med landskabsprojektering, projektstyring, projektledelse og udførelsesfasen.
  • Du er konceptuelt- og analytisk stærk, evner at se og udnytte muligheder, dedikeret, visionær, og arbejder med et godt overblik og et stort drive.
  • Du har en konstruktiv arbejdsstil og kan arbejde selvstændigt og i teams.

DU TILBYDES: Et virkelig attraktivt job i en meget spændende virksomhed med gode faglige udfordringer, hvor

du selv former din hverdag. Lønnen forhandles på et attraktivt niveau med udgangspunkt i din uddannelse og erfaring.

ANSØGNING: Du bedes fremsende din ansøgning og cv elektronisk, mærket MNl – 2022 til jot@executivepartner.dk. Du kan få yderligere oplysninger ved at kontakte Jens Otto Tram, Executive Partner på mobil + 45 51 51 74 82. Ansøgningen skal være os i hænde snarest muligt. Alle henvendelser behandles fortroligt.

MANGOR & NAGEL – en del af AART

Mangor & Nagel er et prisbelønnet dansk arkitektfirma med base i København, Frederikssund og Roskilde som netop er opkøbt af AART.

Mangor & Nagel blev grundlagt i 1948 og beskæftiger i dag 120 engagerede og dygtige kollegaer bestående af arkitekter, landskabsarkitekter, bygningskonstruktører og administrativt personale. AART blev etableret i 2000 og beskæftiger i dag 170 mennesker. AART har i mere end 20 år skabt arkitektur med målbar og mærkbar effekt fra kontorerne i Aarhus, København, Oslo og Stockholm.

Samlet er vi en af Skandinaviens førende, arkitektejede arkitektvirksomheder.

Løftet til vores kunder er lige så ambitiøst som det er enkelt. For vi går til ethvert samarbejde med ambitionen om at skabe positiv effekt – for mennesker, miljø og samfund.