REVISOR/REVISORASSISTENT

  • Faglige udfordringer
  • Karrierestilling
  • Revisionsfirma i vækst’

STILLINGEN:

Som Revisor/Revisorassistent får du et spændende ansvarsfuldt og selvstændig job med store faglige og personlige udfordringer hos vores klient der er i kraftig vækst. Du får ansvaret for dine egne klienter, fra kontakten til den totale rådgivning. Du er sublim i klientkontakt, nærværende, god talknuser, kan rådgive klientens forretning på en forståelig måde og gøre den forskel der kan løfte traditionel revision og regnskab til et brugbart redskab til gavn for klienterne i deres hverdag. Du får en særdeles central rolle i et dedikeret team bestående af revisorer, revisorassistenter og bogholdere og medbestemmende for firmaets forretningsudvikling, drift og fremtidige strategi i overensstemmelse med den aftalte vækst.

Klienten: Vores klient Lars Jeppesen Revision, er et mellemstort revisionsfirma beliggende centralt i Frederikssund, Nordsjælland. Firmaet udvikles kontinuerligt med nye forretningsmuligheder og – løsninger til gavn for firmaets klienter. Her sættes klienten i centrum. Beslutningsvejene er korte, hvilket gør firmaet særdeles manøvredygtigt og fleksibel når det gælder deres kerneydelser. Omgangsformen er uformel, åben og direkte hvilket gør det lettere at skabe en dialog internt som eksternt. Populært sagt har klienten det samme verdensbillede som sine klienter. Firmaet har store ambitioner og særdeles gode muligheder for vækst.

KANDIDATEN: Den ideelle kandidat kommer fra en stilling som Revisor, Revisorassistent, bogholder, regnskabsansvarlig eller lignende, kan sit håndværk og gode samarbejdsevner. Det forventes at du kan udføre god regnskabsmæssig bistand for klienterne. Du er ikke bange for at udfordre vores klienter og sætte spørgsmålstegn ved tingene på en konstruktiv måde. Du har en tålmodig og vedholdende arbejdsstil med evnen til at tage det lange seje træk sideløbende med, at der skabes resultater i hverdagen. Du er god til at kommunikere og formulere dig i skrift og tale samt en rutineret bruger af Office pakken og gerne kendte regnskabsprogrammer såsom E-conomic. I øvrigt forventes det at du kan imødekomme de krav, der stilles i en moderne tænkende organisation.

DU TILBYDES: et virkelig attraktivt job i en spændende virksomhed med gode faglige og personlige udfordringer, hvor du selv former din hverdag. Lønnen forhandles på et attraktivt niveau med udgangspunkt i din uddannelse og erfaring. For den rette kandidat er der tale om en karrierestilling

ANSØGNING: Du bedes fremsende din ansøgning og cv elektronisk, mærket RR – 2022 til jot@executivepartner.dk. Du kan få yderligere oplysninger ved at kontakte Jens Otto Tram, Executive Partner på mobile + 45 51 51 74 82. Ansøgningen skal være os i hænde snarest mulig. Vi holder løbende interview. Alle henvendelser behandles fortroligt.