HR DIRECTOR – SCANDINAVIA

For Mitsubishi Forklift Truck Scandinavia söker Executive Partner Int. – HR Director Scandinavia.

Vi söker nu en modig och självgående person som vill axla rollen som vår nya HR Director Scandinavia. Mitsubishi Forklift Truck Scandinavia säljer och erbjuder service på gaffeltruckar till företag på den svenska, danska och norska marknaden för att på ett hållbart sätt förflytta material.

Om arbetet

Som HR Director är du et aktivt medlem i företagets ledningsgrupp och ger strategisk och operativt stöd i alla personalfrågor. Du kommer ansvara för att stötta och coacha chefer i deras arbete med individer och grupper samt vidareutvecklar våra processer, verktyg och rutiner för HR-arbetet.

I rollen ingår att vanligt förekommande HR-arbete såsom till exempel rekrytering, arbetsmiljö, lönerevisioner och förmånshantering, arbetsmiljöarbete samt fackliga förhandlingar

Vi erbjuder

Vi är en platt och prestigelös organisation och är väletablerad på den skandinaviska. Vi vill arbeta nära våra kunder och strävar efter att erbjuda oöverträffad service oavsett situation. Detta genomsyrar bolaget både i vår direkt kundkontakt men även internt mellan våra avdelningar och bolag.

Din profil

  • Högskoleutbildning inom Personalvetarområdet
  • God erfarenhet inom generell HR
  • Erfarenhet av att operativt samt långsiktigt arbeta för intern kundnytta på HR-området

Som person är du van vid att arbeta  självständigt med både mod samt drivande förmåga. Du har en god förmåga att skapa förtroendefulla relationer samt van vid att arbeta coachande.

Du har lätt för att formulera dig i tal och skrift på både svenska och engelska. Utöver detta är det önskvärt att du har förståelse för övriga skandinaviska språk (danska & norska)

Ansökan
Executive Partner International ansvarar för denna rekryteringen, så vänligast skicka din ansökan och CV elektroniskt märkt HR-2023 till mail@executivepartner.dk.

Du kan få ytterligare information genom att kontakta Director Jens Otto Tram, Executive Partner International på mobil +45 51 51 74 82. Ansökan skall vara oss tillhanda snarast möjligt, dock senast den 22 september 2023. Alla förfrågningar behandlas konfidentiellt.