Revisor/Cand Merc Aud

Revisonsfirma i vækst – Faglige udfordringer – Karrierestilling

STILLINGEN:

Som Revisor får du et spændende ansvarsfuldt og selvstændigt job med store faglige og personlige udfordringer hos vores klient der er i kraftig vækst. Du får ansvaret for dine egne klienter, fra kontakten til den totale rådgivning. Du er sublim i klientkontakt, nærværende, god talknuser, kan rådgive klientens forretning på en forståelig måde og gøre den forskel der kan løfte traditionel revision og regnskab til et brugbart redskab til gavn for klienterne i deres hverdag. Du får en særdeles central rolle i et dedikeret team bestående af revisorer og bogholdere og medbestemmende for firmaets forretningsudvikling, drift og fremtidige strategi i overensstemmelse med den aftalte vækst.

Klienten:

Vores klient Revisionsfirmaet Lars Jeppesen, er et mellemstort revisionsfirma beliggende centralt i Frederikssund, Nordsjælland. Firmaet udvikles kontinuerligt med nye forretningsmuligheder og – løsninger til gavn for firmaets klienter. Her sættes klienten i centrum. Beslutningsvejene er korte, hvilket gør firmaet særdeles manøvredygtigt og fleksibel når det gælder deres kerneydelser. Omgangsformen er uformel, åben og direkte hvilket gør det lettere at skabe en dialog internt som eksternt. Populært sagt har klienten det samme verdensbillede som sine klienter. Firmaet har store ambitioner og særdeles gode muligheder for vækst.

KANDIDATEN: Den ideelle kandidat er Cand. Merc. Aud., Statsaut. revisor eller reg. Revisor med minimum 4-5 års erfaring fra en lignende stilling. Du kan dit håndværk, har et faglig højt niveau, gode samarbejdsevner og er beslutningsdygtig. Det forventes at du er ambitiøs, resultatorienteret og kan udføre synlig og forståelig revision.  Du er forhandlingsvant på et højere niveau, dedikeret, arbejder med et godt overblik, visionær, evner at se og udnytte muligheder samt sætte spørgsmålstegn ved tingene på en konstruktiv måde. Du har en uformel omgangsform der giver plads til det enkelte menneske og er en god kommunikator. Det er en fordel hvis du har gode salgsevner eller lysten dertil. Du har indtil dato haft et succesfuldt karriereforløb

DU TILBYDES: et virkelig attraktivt job i en spændende virksomhed med gode faglige og personlige udfordringer, hvor du selv former din hverdag. Lønnen forhandles på et attraktivt niveau med udgangspunkt i din uddannelse og erfaring. For den rette kandidat er der tale om en karrierestilling med mulighed for partnerskab.

ANSØGNING: Du bedes fremsende din ansøgning og cv elektronisk, mærket RR – 2023 til jot@executivepartner.dk. Du kan få yderligere oplysninger ved at kontakte Jens Otto Tram, Executive Partner på mobile + 45 51 51 74 82. Ansøgningen skal være os i hænde snarest mulig. Vi holder løbende interview. Alle henvendelser behandles fortroligt.